Kembara halal eropah

Author Archives: admin

Home »  Author: admin

GIETHOORN PERKAMPUNGAN TANPA JALAN RAYA

On October 23, 2019, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Sign up Kepada sesiapa yang selalu berangan untuk tinggal di perkampungan alam fantasi dikelilingi hutan, bunga-bungaan dan air sungai yang mengalir dingin, anda mungkin wajib pergi bercuti ke Giethoorn, Amsterdam, Netherland. Keunikan dan kedamaian perkampungan ini yang hanya dikelilingi air tanpa sebarang jalan raya atau kereta membuatkan ia digelar sebagai…

Rugi je kalau melancong macam ni

On October 4, 2019, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Sign up Apa yang menyebabkan kita rugi bila TRAVEL? Berapa ramai yang pergi melancong sebenarnya tak tahu apa yang die nak daripada melancong? ada yang pergi melancong sebab tengok jiran die pergi melancong. Bila die yang pergi tak dapat kepuasan yang diinginkan. Akhirnya menyalahkan orang lain ataupun agensi pelancongan yang…

200 sambutan daripada agensi pelancongan

On August 6, 2019, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Sign up KHE mendapat lebih 200 sambutan daripada agensi pelancongan Seramai 200 wakil daripada lebih 100 agensi pelancongan telah memeriahkan majlis pelancaran program Kembara Halal Eropah (KHE) yang diadakan di Restoran D’Saji, Titiwangsa pada 31 Julai 2019 yang lalu. Program ini adalah kerjasama antara Mood Travel, Juara Travel dan BUMITRA…